• 25 aprilie 2022
  • Noutăți

CLIENTII NE INTREABA

CLIENTII NE INTREABA

Cat este de importanta mentinerea in bune conditii a stratului de vopsea in cazul cisternelor GPL?

Chiar daca sunt multi cei care atribuie stratului de vopsea un rol mai degraba estetic, in cazul vehiculelor-cisterna destinate transportului de gaz tratamentul folosit in vederea finisarii are un rol extrem de important. Noi consideram stratul de vopsea ca fiind un tratament anticoroziv, prin urmare este foarte importanta mentinerea aspectului cisternei in conditii de siguranta in contextul deceniilor de utilizare .
Atunci cand o parte din stratul de vopsea sufera daune, tabla ramane expusa in mod direct la agentii atmosferici si ai substantelor agresive (ganditi-va la sarea imprastiata pe carosabil pentru prevenirea inghetului carosabilului pe timp de iarna).
In perioade de timp relativ scurte otelul oxideaza permitand ca rugina sa creeze denivelari care sa contribuie la diminuarea grosimii initiale a materialului de fabricatie.
In aceste conditii se poate intampla ca in urma unei verificari periodice efectuata de catre un Organism Notificat, in cadrul careia se verifica cu ultrasunete grosimea materialului de fabricatie, sa se constate ca rezervorul sub presiune nu mai indeplineste conditiile de utilizare cu GPL, acesta devenind inadecvat si trebuind scos din utilizare.

 

Urme de rugina

Urme de rugina in cazul unui vehicul – cisterna pentru GPL

Mentinerea  in bune conditii a stratului de vopsea in cazul vehiculelor cisterna  reprezinta nu  numai o imagine foarte buna a proprietarului echipamentului, dar mai presus de orice, reprezinta siguranta!

Noutăți

VREI SA AFLI MAI MULTE?