• 22 ianuarie 2021
  • Noutăți

CLIENTII NE INTREABA

CLIENTII NE INTREABA

Exista limite in alegerea capacitatii rezervorului de GPL

Vehiculele cisterna fabricate de catre OMSP Macola sunt proiectate de catre Departamentul Tehnic in functie de cerintele clientului.

Acestea pot fi utilizate pentru transportul primar de gaze petroliere lichefiate, de exemplu de la depozite mari de coasta la depozite difuzate pe intreg teritoriul pentru a optimiza logistica de distributie. In fotografie vedem vehicule cisterna pentru continentul african , utilizate pe distante lungi si, prin urmare, caracterizate printr- o capacitate mare, fara indoiala, in afara standardului pentru o semiremorca GPL; la OMSP Macola le-am definit ca “petrolierele desertului“.

In ceea ce priveste distributia facem distinctia intre GPL pentru utilizare auto , ceea ce implica necesitatea vehiculelor adecvate pentru a ajunge la instalatiile stradale cu spatii ample de manevra , in general acestea fiind semiremorci – cisterna cu pompa si contoar, sau GPL pentru uz industrial si domestic (bucatarie si incalzire ).

In acest ultim caz, uneori este necesar sa montam suprastructuri pe autosasiuri de mici dimensiuni, potrivite pentru a ajunge la cei mai defavorizati utilizatori, ne gandim la case izolate. Chiar mai dezavantajati, ne gandim la case izolate in statiunile montane sau in insulele arhipelagurilor indepartate.

AUTOCISTERNA PENTRU DISTRIBUTIA DE GPL

“AUTOCISTERNA PENTRU DISTRIBUTIA DE GPL CAPACITATE 4,8 METRI CUBI”

 

INSTALATIE DE DESCARCARE SI MASURARE GPL

INSTALATIE DE DESCARCARE SI MASURARE GPL – LATIME VEHICUL 1,8 METRI

Prin urmare, OMSP Macola isi ofera o singura limita, respectarea standardelor de constructie si a Codului Rutier aplicat in tara in care vor circula vehiculele noastre.

Noutăți

VREI SA AFLI MAI MULTE?