• 26 iulie 2021
  • Noutăți

PROFESIONALISMUL ECHIPEI

PROFESIONALISMUL ECHIPEI

Continuam sa va prezentam echipa profesionala din cadrul Omsp Macola cu “cartea de vizita a societatii“, fiind chiar prima persoana intalnita de cei care trec pagul OMSP Macola pe care ii intampina  cu amabilitate. Ne referim la doamna Laura Cavara, dedicata departamentului de secretariat al biroului tehnic.

Printre activitatile sale sunt cele de receptie si predare vehicule sau alte marfuri.

Laura Cavara

Laura Cavara,dedicata departamentului secretariat al biroului tehnic

In aceasta perioada de pandemie activitatea sa este in mod neindoielnic  mult mai delicata, dupa cum ne explica:

In cadrul laboratorului tehnologic intern al OMSP Macola se efectueaza testarile prevazute in normele internationale cu privire la constructia vehiculelor-cisterna pentru marfuri periculoase.

Cred ca se poate lucra in conditii de siguranta chiar si in perioada de Covid 19 , tinand sub observatie cu rigurozitate cateva reguli simple . Acord multa atentie manipularii obiectelor,utilizez dezinfectant pe baza de alcool in mod regulat in timpul zilei pentru dezinfectarea suprafetelor , atentionez vizitatorii cu privire la respectarea regulilor nationale si cele ale intreprinderii  si ma asigur ca persoanele care au acces  in cadrul diferitelor structuri ale societatii nu prezinta o simptomatologie suspecta . O stare de prudenta continua bazata pe implicarea tuturor ne va face sa trecem cu bine aceasta situatie anormala.

Noutăți

VREI SA AFLI MAI MULTE?