• 21 ianuarie 2022
  • Noutăți

CLIENTII NE INTREABA

CLIENTII NE INTREABA

Vehiculele OMSP destinate tarilor africane au la baza standarde de fabricatie diferite fata de cele europene?

Societatea noastra construieste vehicule cisterna sigure si de incredere conform normativelor in vigoare pe continente diferite, satisfacand exigentele clientilor nostri.

Standardul tehnic utilizat in mod normal pentru activitatile de proiectare este ADR (acordul european pentru transportul stradal al marfurilor periculoase care este supus actualizarilor continue in functie de evolutia materialelor si a tehnologiilor.

OMSP Macola proiectateaza si realizeaza vehicule-cisterna in functie de particularitatile tarilor in care opereaza vehiculele cisterna.

 

Semiremorca

Semiremorca transport amoniac capacitate 55000 litri – EGIPT

Pentru tarile africane departamentul de proiectare din cadrul OMSP Macola tine cont in mod deosebit atat de conditiile climatice (vehiculele cisterna fiind echipate cu parasolar; valorile presiunii de incercare fiind mai mari ca in Europa) cat si de eventualele conditii de utilizare in zone expuse particulelor de praf sau drumuri cu suprafete denivelate (vehiculele se echipeaza adesea cu suspensii cu arc cu lamela “heavy duty”).

Recent, OMSP Macola s-a ocupat de comenzi de vehicule destinate tarilor africane precum Algeria, Egipt, Libia si Maroc, vehiculele fiind adaptate utilizarilor intense.

Noutăți

VREI SA AFLI MAI MULTE?