• 21 aprilie 2023
  • Noutăți

DISTRIBUTIE DE GPL DE INALTA TEHNOLOGIE

DISTRIBUTIE DE GPL DE INALTA TEHNOLOGIE

Livrarea de vehicule – cisterna destinate transportului si distributiei de Gaz Petrolier Lichefiat, caracterizate printr-o gama de accesorii digitale inovatoare, cu o functie larga.

Configuratia proiectata permite debitmetre cu calculator electronic TEX si imprimanta termica instalata in cabina vehiculului, care comunica cu un terminal programat pentru facturare, control radio standard Atex pentru functii de operare si de urgenta, un sistem antifrauda care permite monitorizarea de la distanta a functionarii, compresor pentru recupararea GPL din alte rezervoare.

Ansamblu de masurare GPL

Ansamblu de masurare GPL

Toate vehiculele cisterna sunt dotate cu sistemul PTD (Pasaport Tehnic Digital), care ofera o colectie de date despre vehicule ,respectiv manuale ale componentelor instalatiei prin simpla scanare cu un device smartphone a codului QRC atasat pe capacul cutiei instalatiei de livrare posterioare.

Instalatie compresor BGS 40

Instalatie compresor BGS 40

Unele exemplare de vehicule cisterna sunt, de asemenea, echipate cu carlige de ancorare care permite transportarea cu vaporul.

Satisfacerea tuturor exigentelor clientilor este scopul OMSP Macola, iar aceste vehicule “full option” contribuie la realizarea acestui lucru.

Noutăți

VREI SA AFLI MAI MULTE?