• 27 august 2021
  • Noutăți

O “INIMA” PENTRU OPERATIVITATEA VEHICULELOR CISTERNA OMSP MACOLA

O “INIMA” PENTRU OPERATIVITATEA VEHICULELOR CISTERNA OMSP MACOLA

De mai multe decenii, electronica a fost determinanta in evolutia proiectarii tuturor bunurilor destinate facilitarii vietii si activitatilor.

In domeniul vehiculelor cisterna pentru transportul si distributia marfurilor periculoase, producatorii de componente au realizat produse inovative pe care constructorii de vehicule le-au adaptat cu importante rezultate satisfacatoare.

OMSP Macola a tintit totdeauna cat mai sus si a reusit realizarea coordonarii tuturor celor mai bune inovatii intr-o mica centrala de gestionare care reprezinta “inima” functionalitatii diverselor sectoare ale unui vehicul.

Mini centrala de gestiune OMSP Macola

Mini centrala de gestiune OMSP Macola

Intreaga “electronica” a autosasiurilor, a calculatoarelor electronice multifunctionale a sistemelor de franare, a GPS-urilor si a altor aplicatii emitatoare de semnale, OMSP Macola le-a adunat intr-un PLC (ProgrammableLogic Controller)  care le prelucreaza astfel incat sa satisfaca exigentele clientilor din punct de vedere al operativitatii si al sigurantei.

Calibrarea sistemului de franare electronic (EBS)

Calibrarea sistemului de franare electronic (EBS)

Eventuale actualizari succesive fabricarii sunt posibile a fi efectuate de la distanta prin reteaua telefonica GSM sau prin conexiunea la internet. Tehnicienii nostri, aflati in birourile de la sediul nostru, pot determina in timp real functionarea vehiculelor-cisterna  OMSP Macola prezente in toate partile lumii.

Noutăți

VREI SA AFLI MAI MULTE?