• 25 aprilie 2021
  • Noutăți

PROFESIONALISMUL ECHIPEI

PROFESIONALISMUL ECHIPEI

Luna aceasta va prezentam Echipa de Vanzari Externe, condusa de directorul de export Vincent Paradiso, care raporteaza pe scurt perspectivele si obiectivele comerciale ale Omsp Macola in legatura cu exporturile.

La fel ca intr-un meci de rugby, obiectivul principal este sa avansam pentru a castiga linia de avantaj, serviciul comercial extern al Omsp Macola “anticipa” mentinerea increderii clientilor sai istorici, cresterea cotelor de piata si, mai presus de toate, stabilirea in noi tari.

Prezenta noastra in Europa (in sensul cel mai larg al termenului) este incontestabila; Franta, Regatul Unit, Balcani fac parte din tarile istorice in care prezenta noastra este inradacinata.

Suntem deja prezenti in tarile scadinave, dar ne imbunatatim in continuare eficacitatea comerciala. De asemenea, in Orientul Mijlociu, Egipt, Israel, Emiratele Arabe Unite am vazut o crestere a cotelor noastre de piata in ultimii 3 ani.

Ilenia, Cristiano si cu mine suntem intotdeauna prezenti pentru a raspunde solicitarilor Dumneavoastra, pentru a explora noi piete si pentru a face cunoscut brandul Omsp Macola in sectorul gazelor ( GPL , GNL , LIN , LOX,LAR) in cea mai mare parte a lumii.

Sa mergem inainte cu hotarare, pentru a castiga linia de avantaj.

 

Autocisterna cu trei axe pentru distributia de GPL

Autocisterna cu trei axe pentru distributia de GPL

Semiremorci cisterna pentru transportul de GPL

Semiremorci cisterna pentru transportul de GPL

Noutăți

VREI SA AFLI MAI MULTE?