• 25 iunie 2021
  • Noutăți

PROFESIONALISMUL ECHIPEI

PROFESIONALISMUL ECHIPEI

Continuam prin a va prezenta  partea  profesionala  a echipei Omsp Macola , patrunzand in activitatile meritorii din diferitele sectoare ale societatii noastre.

In luna Iunie va vorbim despre Franco Bertani, aflat in cadrul societatii inca din anul 1987, Sef Departament Laborator tehnologic si strungarie, departament cu mare impact asupra calitatii rezervoarelor noastre.

De fapt, se efectueaza incercari mecanice nedistructive articulate pe esantioane de foi si taloane de sudura, cu temperaturi ambientale de -20 °C sau chiar la –40°C, sub supravegherea reprezentantilor institutiilor de control Italcert ,TUV, Bureau Veritas si altii, care verifica pas cu pas testele si le certific.

Incercare de tractiune pe imbinare sudata

Incercare de tractiune pe imbinare sudata

Ne face o prezentare sumara a evolutiei departamentului sau:

In cadrul laboratorului tehnologic intern al OMSP Macola se efectueaza testarile prevazute in normele internationale cu privire la constructia vehiculelor-cisterna pentru marfuri periculoase.

Urmare a recentei dotari a departamentului strungarie cu achizitia si introducerea unei noi tehnologii (masina cu control numeric, instalatie de taiere metale cu mecanism bazat pe apa acqua “waterJet”) in completarea masinariilor deja existente , astazi OMSP Macola este in masura sa efectueze in regie autonoma aproape toate lucrarile, chiar si unele care in trecut erau externalizate. O ulterioara contributie la siguranta in procesul de productie a diferitelor etape de fabricatie  a cisternelor purtand marca OMSP Macola ;calitatea primeaza intotdeauna ca obiectiv principal .

Tehnologie cu control numeric

Tehnologie cu control numeric in departamentul strungarie

 

Noutăți

VREI SA AFLI MAI MULTE?