• 27 august 2021
  • Noutăți

PROFESIONALISMUL ECHIPEI

PROFESIONALISMUL ECHIPEI

Va prezentam astazi o componenta a staff-ului nostru din cadrul departamentului Administratie/Personal al OMSP Macola, Nadia Martini, delegata printre altele  de gestionarea salii de mese. Ne face o mentiune semnificativa asupra atentiei pe care compania o acorda starii de bine a personalului:

In cadrul companiei este prevazut un serviciu de cantina furnizat de o societate externa de renume care ofera in fiecare zi o gama larga de preparate de calitate. Mesele sunt consumate in camere primitoare si confortabile care permit o pauza relaxanta de la serviciu.
In aceasta perioada in care sunt in vigoare reguli stricte legate de pandemia actuala, au fost stabilite si zone exterioare echipate pentru personalul care conform cerintelor legale nu poate folosi spatiile inchise pentru pauzele de pranz.
In cele din urma, sensibilitatea companiei este intotdeauna maxima pentru permanenta tuturor colaboratorilor in structuri adecvate pentru a face placute atat activitatile de lucru cat si activitatile de convietuire.

Sala de mese, respectand regulile anti Covid

Sala de mese, respectand regulile anti Covid

 

Noutăți

VREI SA AFLI MAI MULTE?