• 21 mai 2021
  • Noutăți

PROFESIONALISMUL ECHIPEI

PROFESIONALISMUL ECHIPEI

Continuam prin a va prezenta  partea  profesionala  a echipei Omsp Macola , patrunzand in activitatile meritorii din diferitele sectoare ale societatii noastre.

Astazi discutam despre activitatea de metrologie si asistenta post – vanzare, dezbatem toate acestea cu Pierantonio Galeazzo, tehnician in cadrul Laboratorului de metrologie si sef atelier al departamentului “Service”. Constient de importanta activitatii sale avand drept finalitate satisfacerea clientului, ne prezinta cateva puncte esentiale din cadrul activitatii sale:

Verificarile finale ale ansamblurilor de masurare sunt efectuate cu produsul lichid pentru care au fost proiectate (de exemplu cu  GPL) . Prin urma , este necesara cultura sigurantei , respectul fata de procedurile prevazute in cadrul etalonarilor , utilizarea riguroasa a dispozitivelor deosebit de utile in gestionarea eventualelor urgente , precum si de protectie individuala .

In mod asemanator , si in alte lucrari de „ Service ” , precum curatarea cisternelor cu continut de marfuri periculoase , se impune o metoda de lucru sistematic , respectarea instructiunilor operative in functie de check-list si a etapelor  bine definite , asigurandu-ne ca repetitivitatea anumitor operatiuni nu duce doar la o diminuare a concentratiei de vapori . 

Trebuie sa ne asiguram ca toate controalele prevazute sunt efectuate cu deosebita atentie ; numai asa putem aduce satisfactie cerintelor  clientilor nostri care apeleaza la serviciile  OMSP Macola.

 

Verificare metrologica

Verificare metrologica efectuata cu instalatie “kilolitru etalon ” pentru GPL

 

Control explozimetru

Control explozimetru pe cisterna destinata gazelor lichefiate

Noutăți

VREI SA AFLI MAI MULTE?