• 23 mai 2022
  • Noutăți

CLIENTII NE INTREABA

CLIENTII NE INTREABA

Rezervoarele de stocare si rezervoarele de transport GPL au caracteristici diferite?

Rezervoarele pentru GPL, atat pentru stocare cat si pentru transport, trebuie sa fie potrivite sa contina substante sub presiune, prin urmare este normal sa ne intrebam daca exista diferente tehnice.

Raspunsul este “in mod cert da” deoarece abordarea proiectului este total diferita.
In cazul stocarii GPL este suficient sa se asigure stabilitatea echipamentului sub presiune indiferent de materialele folosite care determina, evident, diferenta de grosime, rezervoarele fiind intotdeauna echipate cu supape de siguranta la presiunea maxima de lucru si respecta diferite reglementari de proiectare.

In transport, elementul “tara” este determinant pentru optimizarea “performantelor” vehiculelor cisterna si, in consecinta, a gestiunii economice a activitatii. Urmeaza o cautare continua a celor mai noi tipuri de materiale.

Vehicul semiremorca

Vehicul semiremorca pentru GPL

In plus, aspectul “constructiei rezervoare” care in cazul rezervoarelor de stocare este prioritar, in cazul rezervoarelor de transport reprezinta o faza, desi una importanta, din multele necesare constructiei unui vehicul de calitate.

Instalatie vehicul

Instalatie vehicul – cisterna pentru GPL


Sasiul, aspectele dinamice, franarea, service-ul si electronica de urgenta sunt numai cateva aspecte ale caror cunoastere transforma un constructor de rezervoare intr-un constructor de vehicule cisterna pentru marfuri periculoase.

Noutăți

VREI SA AFLI MAI MULTE?